Maroochydore - Australia Zoo - Steve Irwin

Tjaba
Maroochydore stoppet pa var resa var ett som jag sagt att vi maste gora..alla som vaxt upp med Steve Irwins The crocodile hunter maste ju bara stanna till och se var han vaxt upp etc..

De hade ett erbjudande pa hostelet 2 natter pa hostelet och intrade till Australia zoo for 99 dollar.

Zoo:et grundades 1970 och bestod da av 4 acres av mark och ar idag uppe i 72 acres (ca 15 hektar) och over 1000 djur..de har aven varldens storsta djursjukhus dar som kan ta hand om 10.000 djur om aret.

Sjalva Zoo:et var som manga andra zoo men ett stort undantag var att (forutom de farliga djuren) sa kunde man ga riktigt nara och i kanguru, odlor, wallaby, koala, elefant och en massa andra djurs fall sa gick man i deras bur och kunde ta, klappa och aven mata dem..dock var dar alltid skotare nara sa att inga djur elr manniskor skulle komma till skada..

Steve's tanke med Zoo'ets uppbyggnad var att man skulle kunna rora och ga nara djuren for att forsta att de inte ar farliga om vi later dem och deras miljo vara i fred. Mycket larande var det ocksa..att ar 1900 sa fanns det over 100.000 tigrar i varlden och i ar finns det knappt 5000 och om vi inte andrar pa hur det ar nu (och framst att regeringar verkloigen jagar tjuvjagarna och de som saljer produkter fran djuren) sa kanske tigrarna inte finns kvar 2020.. och nar de ar borta da kan vi inte fa tillbaka dem..samma utrotning hot galler elefanter och en massa andra djur ocksa..

Det fanns sa manga vackra faglar, odlor och andra djur bade inhemska och utlandska djur dar att det gar inte att beskriva har...ak ner och se sjalva...

OOhh vi gick in pa sjukhusets vard avdelning och fick se massa djur som togs om hand dar..

aker till hervey bay imorrn ...skriver mer sen.

Kommentarer
Postat av: Ann Persson

hej läser dina inägg varje dag ha det bra mormor

2010-10-25 @ 14:49:22
URL: http://mormor.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0