23 sep 2010 sydney

well well well, dag 2 var valdigt intressant :) vi hade bestamt att vi alla skulle kaka frukost tillsammans vid 9..kl 11 at jag frukost ensam for ingen annan var vaken. jag sprang pa steffen (den norske killen) och han hade inte heller sett tjejerna.. sa vi gick o knacka pa...kl 13.00 sa oppnade de dorren.de hade sovit igenom vackarklockan. steffen o jag gick ut pa stan och fixade med adapter och hanglas medan tjejerna ^fixade sig^. kl 14.00 var vi tebax men nu oppnade de inte dorren igen sa efter ett tag gick vi till poolen och bada i 1 h....sen satt vi i tv-soffan o glodde pa pa nagot aussie program.

kl hann bli 16.00 innan tjejerna var vakna. maste vara jetlag att de sov i 12 h men varfor ar inte vi killar drabbade da?

iaf efter de fixat med smink o sadant sa gick vi till en indonesisk restaurang med jattegod mat..efter maten gick vi tebax till hostelet o tog pa oss mer klader an shorts for det kylna till.

Vi hamnade pa Scruffy Murphy's som ikvall hade en jug ( vattenkaraff) med ol for 7 dollar...vi kopte 6 st och vann 1 fran en fragesports tavling som de hade pa baren...^what do you call a mamal that's stuck on the beach?^  ^Ophra^ e tydligen det roliga svaret men de accepterade val :D

enligt steffen sa har Bill gates jobbat pa foretaget windows som han skrek ut till alla..men vi andra tystade honom snabbt. vi var de enda svenskarna o norrmannen pa stallet men det var kul anda och vi gav o tog med glirringar fran varden....mot slutet av kvallen sa hittade jessica o mona ^Wipe on sexual pheromons^ som de glatt kopte o skulle testa..jag haller fast vid att det bara luktar alchol..men jaja, vi far se...vi ledde hem steffen till hostelet och gick sedan till mcdonalds..

efter det gick vi hem till hostelet, pa vagen hittade vi steffen utanfor scubar, dar han snackade med ett gang damer, da tog mona honom i armen och drog in honom pa hostelet :) det var kul :)..vid hissen sa vi godnatt och jessica o jag gick till datorerna dar vi nu sitter medan de gick upp o skulle fa steffen i sang.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0