Ny resa!!

Hej alla som följ mig i australien. Nu är den resan över och jag är jätteglad att vara hemma..har inte haft en sådan julstämning sedan jag var liten. Tillbaka på jobbet och alla glada och roliga kolleger där så livet leker just nu.

Snackade med Danish och vi har börjat planera nästa resa redan och vi har en massa idéer med denna resa (som jag inte vet datumet för avresa än men vi säger 2011-2012). Här e en bild av vad vi preliminärt har tänkt oss..rött e var vi åker och svart e vad vi flyger.



tänkt resplan



Transsibirsiak järnvägen: http://www.iventustravel.se/Dagsprogram-Mongoliet-och-Kina

Mekongfloden Vietnam till Thailand: http://www.varldensresor.se/langsmekong.htm

Vandra i Nepal: http://www.carpeadventures.se/search.php?search=1&ddlSearchCountry=NP&gclid=CP2vq6fTgqYCFQM53godgiu8og

Lite idéer :D

Cairns

OK, nu har jag skrivit de tva forra inlaggen i Cairns men jag maste bara snabbt slanga in ett om Cairns nu axa..Jag har varit i Cairns i 2h och 36 min nu. Pa vagen fran buss stationen till YHA (ca 1 km) sa var det ett gatuslagsmal pa torgwet mellan en aborigin och en aussie :S jag sag pa fran borjan tills aboriginen hade knockat aussien i backen 2 ggr och slatt han blodig..det ran fran ogat och nasan..och detta var mitt pa ett torg..gick innan de var klara ville till hostelet och dar var massa annat folk omkring sa inte mitt problem :) har checkat in nu pa mitt hostel och ska snart ga ut och ata :) om detta ar de forsta timmarna kommer 4 natter har bli intressant :)

Scottys i Mission Beach

Jag hade inga planer pa var jag skulle bo i Mission beach utan jag latt odet bestama..vilket var helt underbart.. Jag hamnade pa scottys som ar en helt familje agd restaurang och hostel.. de hade jatte billiga mat i restaurangen for backpackers med grattis ol o vin till maten, en jatte stor pool som var fran 1.1 m till 3.3 med en stock over sa man kunde gora kuddslagsmal :)  Personalen och folket pa detta stallet var helt underbara..de ar helt oppna och tog in en direkt..vi var ett gang som checka in samma dag och skulle stanna nagra natter..ett engelskt par..2 engelska tjejer, en irlandare, en amerikanska och jag ocksa nagra tyskar..vi sa innan vi skyljdes at idag att det var som om vi hade traffats innan i australien och sammmanstralat igen pa scottys..vi bara borjade snacka direkt..och varje natt satt vi och spelade kort eller biljard i baren gjorde lekar och quizzes och pratade om allt och inget..Den 3:e dagen akte jag och 2 engelskor och 2 tyskor ut till Tully och gjorde river raftingen dar..kommer ladda upp bilder senare. det var helt awesome..irlandaren var ocksa med...Jag har tidigare varit lyrisk over Yamba men jag maste saga att scottys ar pa samma plats nu och jag skulle latt kunna stanna dar langre och jag skall tillbaka dit efter nagra ar och halsa pa igen :)

Magnetic Island

Halloj alla trogna lasare. jag vet att pa den senaste tiden sa har det gatt langre mellan inlaggen men det ar for att jag inte har akt mycket mellan stallena utan jag har varit 1 vecka pa Magnetic Island och sedan 4 natter pa Scottys i Mission beach.

Pa Magnetic Island sprang jag pa en massa olika folk fran alla mojliga platser och Magnetic Island ar en regnskogs o med mkt att se i natur och djurliv men inte i party, forutom fullmoon party som de har varje manad..denna manaden sa skulle "we no speak americano" DJ:n DCUP vara har och spela sa det var mkt folk men han missade sitt plan ..hela veckan sa vaknade jag avrje dag utan att ha en plan..for det mesta sa innebar det att jag spenderade dagen vid poolen och laste pa olika bocker for att se ata nudlar ..en dag akte jag upp till "The Forts" som ar ett stor kannon fran andra varldskriget som anvandes for att skjuta ner fientligt flyg..annars badade jag i Picnic bay elr horseshoe bays fyrkantiga inhagnad som hindrade de dodliga magneterna fran att stinga en :)

En kvall nar vi satt och at i resturangen...tva tjejer fran falkenberg och jag sa hoppade en wallaby forbi bordet och ner under verandan vi satt pa...en annna kvall nar jag var med ett gang tyskar sa hoppade en possum upp pa ett trad som fanns mitt i resturangen :) nara naturen ar man pa magnetic island.


RSS 2.0